Symantec Script Runner?

Discussion in 'other software & services' started by Daveski17, May 16, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,028
    Location:
    Lloegyr
    I have just uninstalled an old Yahoo toolbar I had forgotten I had 'hidden' in IE 8. I actually updated it first, but decided it was pretty useless.

    As I was checking the add-ons manager in IE 8 (Vista HP) ~ Manage add-ons in 'All add-ons' mode & I noticed an add-on by SupportSoft Inc. called Symantec Script Runner Class version 6.9.26740

    It appears to have been installed on April 9th, September 2007, which was before I actually bought the computer. It isn't a currently loaded add-on.

    I used to have Norton as my anti-virus program about a year ago but now I use McAfee NetProtect Plus which I get with my ISP (British Telecom).

    My computer is running fine & I have had no problems since uninstalling Norton, I just don't know what this add-on is or does.

    Any ideas?
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
    remove it
     
  3. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,028
    Location:
    Lloegyr
    Yeah, that goes without saying. I just wondered what it was. Probably some residual left from Norton. It's not active anyway. Norton's like a f****** tapeworm! No matter how hard you try, some of it is still left in your system. :mad:
     
  4. doktornotor

    doktornotor Registered Member

    Joined:
    Jul 19, 2008
    Posts:
    2,047
    Didn't they have some sort of IE toolbar addon? Would pretty likely be remnants of that.
     
  5. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,028
    Location:
    Lloegyr
    Probably, I can't remember. I didn't run Norton for long & I hardly ever use IE. I learned my lesson about unnecessary toolbars ages ago!
     
  6. acr1965

    acr1965 Registered Member

    Joined:
    Oct 12, 2006
    Posts:
    4,954
    IIRC- didn't the yahoo toolbar come with some sort of symantec scanner of some sort for a while?
     
  7. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,028
    Location:
    Lloegyr
    I think it did. It was all with the BT Yahoo! bundle & I soon discovered the toolbar was often unstable. To be honest I was using Firefox 99% of the time in those days so I didn't take that much notice. Norton was a pain in the arse though! I'm glad I only used it about 8 months.
     
  8. iravgupta

    iravgupta Registered Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Posts:
    605
    Script Runner is used by Symantec support teams for troubleshooting issues during support calls.
     
  9. Daveski17

    Daveski17 Registered Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Posts:
    8,028
    Location:
    Lloegyr
    OK, thanks for the info. :thumb:
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.