Symantec blocking Raxco

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Longboard, Jun 2, 2015.

  1. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,205
    Location:
    Sydney, Australia
    Symantec has been blocking Raxco for the last few days :rolleyes:
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,011
    Don't know what to tell you. I would never use Symantec so not much use to you. Aren't there exclusions?
     
  3. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,205
    Location:
    Sydney, Australia
    Symantec looking foolish
     
  4. NortonSupport

    NortonSupport Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Posts:
    12
    Sorry for the trouble, may I know which Norton/Symantec product are you running?
    Let us know we'll check that for you!
    Thank you :)

    Praveen
    Norton Support.
     
  5. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,205
    Location:
    Sydney, Australia
  6. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    20,011
    Well this all confirms why I would never use Symantec products.
     
  7. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,205
    Location:
    Sydney, Australia
    Heh: Symantec support evaporated ?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.