Symantec blocking Raxco

Discussion in 'FirstDefense-ISR Forum' started by Longboard, Jun 2, 2015.

  1. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    Symantec has been blocking Raxco for the last few days :rolleyes:
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,040
    Don't know what to tell you. I would never use Symantec so not much use to you. Aren't there exclusions?
     
  3. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    Symantec looking foolish
     
  4. NortonSupport

    NortonSupport Registered Member

    Joined:
    Oct 17, 2013
    Posts:
    12
    Sorry for the trouble, may I know which Norton/Symantec product are you running?
    Let us know we'll check that for you!
    Thank you :)

    Praveen
    Norton Support.
     
  5. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
  6. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,040
    Well this all confirms why I would never use Symantec products.
     
  7. Longboard

    Longboard Registered Member

    Joined:
    Oct 2, 2004
    Posts:
    3,187
    Location:
    Sydney, Australia
    Heh: Symantec support evaporated ?
     
Loading...