SuperAntispyware missing Ops

Discussion in 'other anti-malware software' started by StevieO, Jul 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    Just updated SAS and rebooted, only to find there are no repair options now. Anybody else noticed ?
     

    Attached Files:

  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,622
    Location:
    Ontario, Canada
    Fine here!
     

    Attached Files:

  3. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    Wierd, i'll try another update later and post back.

    Thanx
     
  4. RedDawn

    RedDawn Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Posts:
    125
    Location:
    Ireland
    StevieO,


    Just checked here and same result as you (Vista Prem 32, run as Admin).

    Strange indeed o_O .

    Edit: Ignore previous, I'd run SAS as Admin from Standard Acc and thought Repairs would show that way, they didn't. Logged into Proper Admin and all is okay, sorry.
     
    Last edited: Jul 9, 2009
  5. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    RedDawn

    So it's not just me !

    I guess it's a bodged update, will try again later.

    Thanx
     
  6. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
    No problems here
     
  7. Dark_Hanzo

    Dark_Hanzo Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Posts:
    188
    Location:
    Canada
    No problem here either. As you said, try to update it again and see if that'd help. Otherwise, "Add/Remove Programs" is your friend :D
     
  8. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    818
    mine is fine too
     
  9. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
    never tried this application:) i want to know is the pro version good for 30 days trial full feature?thanks
     
  10. Hiker

    Hiker Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    268
    Works here XP SP3
     
  11. Hiker

    Hiker Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    268
    SAS has an uninstaller on their website they recommend using.
     
  12. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
  13. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
  14. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
    No problem. If you install the free version, after an update you will see a promo for lifetime updates for a one time fee of $20 (I think) when upgrading to pro version. You could also PM one of the mods on their forum, and they will probably hook you up with the same deal :D
     
  15. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,890
    Location:
    Canada
    thanks again:thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.