SuperAntispyware missing Ops

Discussion in 'other anti-malware software' started by StevieO, Jul 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    Just updated SAS and rebooted, only to find there are no repair options now. Anybody else noticed ?
     

    Attached Files:

  2. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Fine here!
     

    Attached Files:

  3. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    Wierd, i'll try another update later and post back.

    Thanx
     
  4. RedDawn

    RedDawn Registered Member

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Posts:
    125
    Location:
    Ireland
    StevieO,


    Just checked here and same result as you (Vista Prem 32, run as Admin).

    Strange indeed o_O .

    Edit: Ignore previous, I'd run SAS as Admin from Standard Acc and thought Repairs would show that way, they didn't. Logged into Proper Admin and all is okay, sorry.
     
    Last edited: Jul 9, 2009
  5. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    RedDawn

    So it's not just me !

    I guess it's a bodged update, will try again later.

    Thanx
     
  6. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
    No problems here
     
  7. Dark_Hanzo

    Dark_Hanzo Registered Member

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Posts:
    172
    Location:
    Canada
    No problem here either. As you said, try to update it again and see if that'd help. Otherwise, "Add/Remove Programs" is your friend :D
     
  8. SIR****TMG

    SIR****TMG Registered Member

    Joined:
    May 31, 2004
    Posts:
    757
    mine is fine too
     
  9. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    never tried this application:) i want to know is the pro version good for 30 days trial full feature?thanks
     
  10. Hiker

    Hiker Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    268
    Works here XP SP3
     
  11. Hiker

    Hiker Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2007
    Posts:
    268
    SAS has an uninstaller on their website they recommend using.
     
  12. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
  13. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
  14. prairie dog

    prairie dog Registered Member

    Joined:
    Jun 9, 2009
    Posts:
    129
    No problem. If you install the free version, after an update you will see a promo for lifetime updates for a one time fee of $20 (I think) when upgrading to pro version. You could also PM one of the mods on their forum, and they will probably hook you up with the same deal :D
     
  15. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    thanks again:thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.