such a tool?

Discussion in 'other anti-malware software' started by jmonge, Jul 3, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    is there such a tool that can protect,control(process)block java script,flash player,activex control,and plug ins?thanks in advance:thumb:for IE browsers?

    note:i know i could disable this withing IE browser but i wonder of a tool to protect the browser in real time,also i know defensewall do too:)is there another tool?
     
  2. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
  3. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
  4. webster

    webster Registered Member

    Joined:
    Feb 23, 2004
    Posts:
    285
    Location:
    Denmark
  5. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    thanks alot webster:thumb:
     
  6. arran

    arran Registered Member

    Joined:
    Feb 5, 2008
    Posts:
    1,139
    wow this is the first such add on for IE I have seen, didn't think that such a tool existed.
     
  7. Keyboard_Commando

    Keyboard_Commando Registered Member

    Joined:
    Mar 6, 2009
    Posts:
    690
    Looks quite handy. Shame it stops at XP.
     
  8. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    this stuff is cool:)
     
  9. StevieO

    StevieO Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Posts:
    1,067
    I've been using the free QSIZ QuickSet Internet Zone http://www.terabyteunlimited.com/downloads-free-software.htm for years. Initially on 98SE, also XP, and it's working just fine on Vista.

    Super lightweight little App with no installer. It doesn't have the Flash block in it, but that's included within SpywareBlaster which i've also been using for about the same time.

    Good to see webster posting with another solution i wasn't aware of until now.
     

    Attached Files:

    • tb.png
      tb.png
      File size:
      26.9 KB
      Views:
      354
    • qsiz.png
      qsiz.png
      File size:
      21.6 KB
      Views:
      361
  10. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    @StevieO thanks alot;) i check this righ now
     
  11. BladeRunner

    BladeRunner Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2004
    Posts:
    50
    Location:
    Vancouver,BC
    Web Control is one of the feature in OPF Pro that I can individually select on a given web site. See the picture!
     

    Attached Files:

  12. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    even sunbelt firewall has this included in theier firewall too:thumb:
     
  13. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    jmonge, did you try Proxomitron with the latest sidki config file? It should do what you mentioned. IMHO it is really briliant app.
     
  14. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    creer do you have the link?
     
  15. Kees1958

    Kees1958 Registered Member

    Joined:
    Jul 8, 2006
    Posts:
    5,857
    Jmonge,

    Open DefenseWall, click advanced options, make sure the last option (protect plug-ins etc) is selected and you are done.

    With DW they can run, but do no harm. Now you also prevent adding items by chosing this option.

    Cheers

    Kees
     
  16. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    I'll give you link later because I am on BlackBerry now.
    Btw. What Kees mentioned it's true, but you can use P. in your daily surf over the Internet as I do... without ads, banners, pop-ups and others irritating things.

    Later...
     
  17. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    thanks kees:thumb: isnt selected by default?
     
  18. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    thanks
     
  19. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    kees the reason i was asking it is because i dont have DW in this machine the copy i have it is in my wife's pc and to to be honest i dont like to use other browsers in this pc,i use ie
    ,dont know why but i like to use it:)that is why i am looking for such an easy tool that can do the job
     
  20. Ilya Rabinovich

    Ilya Rabinovich Developer

    Joined:
    Sep 13, 2005
    Posts:
    1,543
    It is "on" by default.
     
  21. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
    thanks ilya
     
  22. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    Ok as I promised, here you are the link to:
    1. Proxomitron: http://www.proxomitron.info/files/index.html
    2. Sidki config file: http://sidki.proxfilter.net/prox-down.html

    :thumb:
     
  23. jmonge

    jmonge Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2008
    Posts:
    12,883
    Location:
    Canada
  24. Creer

    Creer Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2008
    Posts:
    1,345
    You're welcome :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.