Strange errors - now fire fox won't run, IE is fine

Discussion in 'other security issues & news' started by mlee97, May 23, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mlee97

    mlee97 Registered Member

    Joined:
    May 23, 2005
    Posts:
    2
    I'm running server 2003.
    I own and run TDS3 & wormguard.
    I run Spywareblaster and enable all
    I periodicly run both Lavasoft's adaware and ms's beta antispyware prgm
    I periodicly run hijack this.

    everything was cool until Panda AV kicked on a virus .. don't remember which one it was.. but it had been included in a file that was sent to me, and I don't think it had been activated. (was still inside the zip - unopened)

    I cleaned and ran all the security progs ... - everything seemed ok untill I closed out Firefox. When I went to restart firefox I would only get a momentary hourglass. Event viewer claims a NTDLL.DLL error.
    no other info.
    But!! now upon every restart only MS antispy reports a blocked ntcor.com url
    trying to be installed. This points to a bug, but I can't find anything in the reg or hijackthis to agrre with ms. Oh and a search of the system doesn't show any ntcor files
     
  2. mlee97

    mlee97 Registered Member

    Joined:
    May 23, 2005
    Posts:
    2
    sigh ... does anyone have any Ideas on what I could reinstall without reinstalling windows? Server 2003 unfortunately doesn't have sys-restore.
    I don't know why not... I want my firefox and spybot back!!!
    Anybody?
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.