still don't have TIB files

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by quesaquo, Oct 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. quesaquo

    quesaquo Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Posts:
    10
    Hello,

    1. I have configured a backup location via the Management Console
    2. I run an image backup (not file), destination being my backup server's location, something like "bsp://myserver.com.demo/BackupServer"
    3. When the image completes, the backup location contains a bunch of files such as "6F5B0004-B675-4862-8DFB-9AFE9CD7E336", each one around 2GB in size.
    4. When I go to mount a volume, it asks me to point to a .TIB file, but no .TIB file was created.

    Can someone help ?

    Thanks :)o infopower),
    Laurent
     
  2. jaycee

    jaycee Registered Member

    Joined:
    Aug 24, 2006
    Posts:
    186
    Hi!

    When backing up to BackupServer, you do not have the .TIB files, but unique names as you pointed out.

    When you want to mount an image, just change the filetype from TIB files to *.* and then open the first file created (check time stamp to see for example)

    Just made it, i can see the volumes!

    Ciao

    Jaycee
     
  3. quesaquo

    quesaquo Registered Member

    Joined:
    Sep 22, 2006
    Posts:
    10
    Hello,


    I tried all created files (first, last and even others) without any success o_O

    Note: I am testing with v9.1 build 3718.


    Thanks
    Laurent
     
Thread Status:
Not open for further replies.