Standby Problem

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by danzo989, Oct 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. danzo989

    danzo989 Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Posts:
    1
    Basically while I was re-allocating space on my two partitions about half an hour into the process my computer decided to go into standby mode. When I shook the mouse the computer exited sleep mode but now my screen is black and i do not want to restart as i fear I shall lose my data.

    Any suggestions?

    Thnx
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,485
    Location:
    California
    Is the hard drive light still showing activity?

    Did the monitor wake up completely (standard "power on" light, no "sleep" light)?
     
  3. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Did you boot the Paragon cd and try completing the operation from there?

    The bootable cd has quite remarkable powers of recovery.
     
  4. cortez

    cortez Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    445
    Location:
    Chicago

    My Paragon rescue disk does not even get past the set up section. I hope danzo989's rescue disk works better on his machine.
     
  5. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Hi Cortez,

    If not - there is another plan.

    How come you are trouble with your cd? Are you in the same situation as danzo?
     
  6. cortez

    cortez Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    445
    Location:
    Chicago
    No, I Just wanted to see how it worked (I just assumed it would like Acronis' rescue disc). Luckily all my 7 XP partitions are all working correctly.

    I guess I must remedy the rescue disc problem before any problems occur.
    This will give me something to do and keep me out of trouble :D .
     
  7. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    LOL. Strange - it is a Linux/dos cd - similar to Acronis. The WinPE disc must be fine, surely.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.