Standby Problem

Discussion in 'Paragon Drive Backup Product Line' started by danzo989, Oct 23, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. danzo989

    danzo989 Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2009
    Posts:
    1
    Basically while I was re-allocating space on my two partitions about half an hour into the process my computer decided to go into standby mode. When I shook the mouse the computer exited sleep mode but now my screen is black and i do not want to restart as i fear I shall lose my data.

    Any suggestions?

    Thnx
     
  2. MudCrab

    MudCrab Imaging Specialist

    Joined:
    Nov 3, 2006
    Posts:
    6,482
    Location:
    California
    Is the hard drive light still showing activity?

    Did the monitor wake up completely (standard "power on" light, no "sleep" light)?
     
  3. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Did you boot the Paragon cd and try completing the operation from there?

    The bootable cd has quite remarkable powers of recovery.
     
  4. cortez

    cortez Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    444
    Location:
    Chicago

    My Paragon rescue disk does not even get past the set up section. I hope danzo989's rescue disk works better on his machine.
     
  5. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    Hi Cortez,

    If not - there is another plan.

    How come you are trouble with your cd? Are you in the same situation as danzo?
     
  6. cortez

    cortez Registered Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Posts:
    444
    Location:
    Chicago
    No, I Just wanted to see how it worked (I just assumed it would like Acronis' rescue disc). Luckily all my 7 XP partitions are all working correctly.

    I guess I must remedy the rescue disc problem before any problems occur.
    This will give me something to do and keep me out of trouble :D .
     
  7. SIW2

    SIW2 Registered Member

    Joined:
    Sep 6, 2009
    Posts:
    1,572
    LOL. Strange - it is a Linux/dos cd - similar to Acronis. The WinPE disc must be fine, surely.
     
Thread Status:
Not open for further replies.