SSM free annoying bug

Discussion in 'other anti-malware software' started by aigle, Apr 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    SSM free users! have u people experienced this annoying bug of SSM free?
    As i know, the developers know of it but I am not sure when it will be fixed.
     

    Attached Files:

    • ssm.jpg
      ssm.jpg
      File size:
      108.3 KB
      Views:
      58
    Last edited: Apr 6, 2007
  2. herbalist

    herbalist Guest

    When does the windows explorer message appear? Before the SSM prompt appears, during, or after you reply to it?

    Can I assume you've already checked the following?
    • The path and its syntax to the updater executable is correct.
    • The updater is an allowed process.
    • The updater isn't blocked by system policy.
    • Firefox is an allowed parent process.
    • Neither process has asked to set a global hook that was denied.

    With FF running, can you launch the updater directly via windows explorer? If you disable the application rules via the tray icon, does the updater work normally?

    The closest I've seen to what you're getting is this error message, which only appears when I try to launch a command prompt via a start menu shortcut and have the UI disconnected. It uses a "block with disconnected UI" rule. For some reason, windows explorer gets the shortcuts location wrong when the SSM UI is disconnected.
    error message.gif
    Rick
     
  3. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    Sorry I should had made it clear. If I try to locate the file by clicking on Locate, then it can,t locate the concerned file.
    I have edited the pic.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.