SSD and "error creating temporary file"

Discussion in 'ESET NOD32 Antivirus' started by bebini, Feb 11, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bebini

    bebini Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    4
    Hi,

    I have just one question. Why nod32 dont use environment variable
    such as %TEMP% od %TMP%? (I could not find any topic in forum search engine)

    I cannot update nod because i have error durning creating temporary file
    I wrote to support and they told me to restore enironment vairables and create temp folder in windows\temp.

    I won't do this because my main partition is on ssd drive so i wont have there windows temp directory...

    will this be fixed somehow?
     
  2. Marcos

    Marcos Eset Staff Account

    Joined:
    Nov 22, 2002
    Posts:
    14,374
    ESET products use the folder pointed to by the system %TMP% and %TEMP% variables for storing temporary files created during update.
     
  3. bebini

    bebini Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    4
    oh so i'm sorry
    relied on what they told me, so the question is why i get those errors?
    how i can deliver some informations to you that may help?


    NOD version 6.0.306.7 on Windows 7 x64
     
    Last edited: Feb 11, 2013
  4. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    Try issuing a "reg query "HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Environment" /s" command from an elevated Command Prompt (filename: CMD.EXE) and see if the values there are correct.

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  5. bebini

    bebini Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    4
    (Admin)

    User
    for me it looks ok because i changed it to H:\temp\windows
     
  6. agoretsky

    agoretsky Eset Staff Account

    Joined:
    Apr 4, 2006
    Posts:
    4,032
    Location:
    California
    Hello,

    If you examine the permissions on the H:\TEMP\WINDOWS directory, are they the same as for the %windir%\TEMP and the %localappdata%\TEMP directories on an unmodified system?

    Regards,

    Aryeh Goretsky
     
  7. bebini

    bebini Registered Member

    Joined:
    Feb 11, 2013
    Posts:
    4
    SOLVED :)

    but it was not permission problem (look screenshot from procmon)
    i just fogot to check if windows will create what he need in temp folder but
    he did only temp folders for users

    i just had to create "windows" folder inside my temp :argh:

    sorry and thanks for support
    update work like a charm :)
     

    Attached Files:

Thread Status:
Not open for further replies.