SS3 Edit.exe not found

Discussion in 'Trojan Defence Suite' started by polak, Jun 27, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. polak

    polak Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    38
    Location:
    Canada
    I'm pretty new to using TDS-3. When running a full scan to-day a window came up indicating that "SS3 edit.exe not found.

    What significance is that message and what does it mean?? The scan didn't find any alarms. Used TDS-3 yesterday to get rid of 2 alarms that identified the trojan w32.spybot.worm.

    Appreciate any help/clarification
     
  2. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    Check your TDS-3/Scrips subdirectory and see of you have an ss3edit.exe file there.
     
  3. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    See this page Polak, and read under "Other Downloads". Have fun! :D
     
  4. polak

    polak Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    38
    Location:
    Canada
    Dazed and Confused,

    Thanks for the help and quick response
     
  5. Dazed_and_Confused

    Dazed_and_Confused Registered Member

    Joined:
    Mar 4, 2004
    Posts:
    1,831
    Location:
    USA
    Your welcome, polak! Did you get everything resolved?
     
  6. polak

    polak Registered Member

    Joined:
    Sep 1, 2003
    Posts:
    38
    Location:
    Canada
    Yes, I've got the issue resolved. Thanks again.
     
Thread Status:
Not open for further replies.