SpywareGuard Run-time error '5'

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by PeterVO, Mar 5, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PeterVO

    PeterVO Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Posts:
    87
    Location:
    Belgium, Leuven
    Hello,

    after installing Kerio V 2.15 and trying to live-update SpywareGuard, I got the above mentionned error. De-installing and re-installing SG didn't solve anything. It worked ok before without the firewall installed.

    Kind regards,

    PeterVO
     
  2. subratam

    subratam Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Posts:
    1,310
    Location:
    Issaquah, WA
    Does this http://computercops.biz/postp25339.html relate to your problem :rolleyes: :rolleyes: ... just wondering. If it does, then please post a HijackThis log as it seems to be a trojan and if it doesnot, then I would say you to wait for Javacool, the developer to throw some light.

    good day

    keep posting
     
  3. PeterVO

    PeterVO Registered Member

    Joined:
    Aug 25, 2003
    Posts:
    87
    Location:
    Belgium, Leuven
    Sorry, no it doesn't.
    Am protected by all the necessary programs (Spybot, Ad-aware, Spywareblaster, MacAfee, Kerio and till recently by SpywareGuard, ).
    Trojanhunter didn't find anything.

    Kind regards,

    PeterVO
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    4
    Views:
    621
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.