SpywareGuard not silently blocking

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by tman666, Jun 29, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tman666

    tman666 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Posts:
    2
    hi all
    i like spyware guard but it pops up a dialog box every time whatever script here at work get fired off and tries to change my home page. is there a way to NOT have to click the "keep old value/change value" button and NOT have to click the OK button that follows -
    and have the default just to silently block those messages and keep the old value?
    in options, i have tried setting the "download protection configuration" to each setting hoping that silently block means it would take care of it but that does not work.

    thanks
    tom
     
  2. tman666

    tman666 Registered Member

    Joined:
    Jun 29, 2010
    Posts:
    2
    anyone? maybe this is just not possible with the product as it is -
     
  3. George1979

    George1979 Registered Member

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Posts:
    1
    I believe that Spyware Guard has been discontinued from development and support since 2005. Guess thats just the way things go sometimes.
     
Thread Status:
Not open for further replies.