SpywareGuard Error Message

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Shad, Dec 27, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shad

    Shad Registered Member

    Joined:
    Jan 19, 2004
    Posts:
    4
    My SpywareGuard has quit functioning. It loads at startup but the an error message appears:
    SpywareGuard Run-time error '429'. ActiveX component can't create object.
    After closing that another window appears:
    Sgmain This program has performed an illegal operation and will be shut down. If the problem persists, contact the program vendor.
    Details -- SGMAIN caused an invalid page fault in
    module <unknown> at 0000:00000001.
    Registers:
    EAX=00000000 CS=0167 EIP=00000001 EFLGS=00010246
    EBX=0068f978 SS=016f ESP=0068f910 EBP=0068f944
    ECX=00454130 DS=016f ESI=00000210 FS=3adf
    EDX=81758320 ES=016f EDI=0068f92c GS=0000
    Bytes at CS:EIP:
    00 00 00 65 04 70 00 16 00 2c cc 65 04 70 00 65
    Stack dump:
    00454130 00000310 00000210 00000002 0000038c 0000899c bff7363b 00000310 00000210 00000002 0000038c 89763ad7 0000016f 0068f958 bff94407 1cc7899c

    I am running Win98 SE. Any suggestions as to what is wrong and how to fix the problem?
    Thanks, Shad (Shadrack30907 AT yahoo.com)

    ~Note:....modified e-mail addy to prevent harvesting....Bubba~
     
    Last edited by a moderator: Dec 27, 2004
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    410
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.