Spywareguard Conflict with Mouse Tooltips

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by skbaltimore, Aug 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. skbaltimore

    skbaltimore Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Posts:
    306
    NOTE: This is similar to a reply I made in another thread, but I felt it deserved its own separate post. I recently installed SpywareGuard and have been enjoying the additional security/peace of mind it provides. However, aside from the broken live update function, I also noticed that it's interfering/blocking mouse tool tips/folder information from being displayed. At first I thought it had something to do with a recent MS update I did that somehow changed my Windows Explorer settings. But after double checking all of those, and uninstalling/reinstalling my LogiTech mouse software/driver, the problem persisted. Then I uninstalled SWG and the problem stopped. I thought it was important to post here:

    1. To let JC know about the problem, and
    2. Give a heads up to anyone else who might be experiencing the same thing.

    NOTE: My OS is W2K.
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Hey sk,

    To my knowledge....this is still a known problem and Javacool is working on a possible fix. While the below thread and a comment from Javacool is a few months old....it still has a couple of things you can try to help until a fix is released.

    This thread---> SpywareGuard 2.2 still knocking out Tooltips

    Javacools comment---> https://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=146274&postcount=17

    said by Javacool
    "no permanent fix is available yet....
    I am still working on it (I just haven't had any luck yet).

    Best regards,

    -Javacool"
     
  3. skbaltimore

    skbaltimore Registered Member

    Joined:
    Jul 5, 2004
    Posts:
    306
    Wow, thanks, Bubba. That was some quick reply!
     
Thread Status:
Not open for further replies.