Spywareguard can't uninstall

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by tryne, Jan 25, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. tryne

    tryne Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    6
    Location:
    Southern California
    Hi

    I downloaded spywareguard from major geeks, attempted to update it and an error message came up saying have probably downloaded from a defective link run spywareguard updates to correct this problem. Rebooted computer still wouldn’t update. I ran spybot check found nothing, ran macafee no virus found, tried to open norton got same error message, couldn’t open outlook same error message. Can open IE. Went into add and remove programs same error message. Downloaded spyguard into a separate file, clicked on it, received same error messae. Re-booted in safe mode couldn’t delete it from add and remove program same error message. Help.
    I have sent this message to you guys from my work computer, this error occurs on my Dell laptop. I have for an operating system XP. Can anybody out there help me please.
    Tryne
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,874
    Location:
    New England
    If it is a bad SpywareGuard installation causing the problem, then is can be disabled by using the REG file contained in this post:

    https://www.wilderssecurity.com/showpost.php?p=129398

    Download the file, run it and reboot your PC. Effectively that disables the active SG protection. Once you've done that, you should be able to manually clean out any files left over in the SpywareGuard directory.

    If that doesn't return your PC to normal, then it may be something else and more information about exactly what is happening, when, and exact error messages, may need to be stepped through, one by one.
     
  3. tryne

    tryne Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    6
    Location:
    Southern California
    Thanks I will try it when I get back fom work Tryne:)
     
  4. Joliet Jake

    Joliet Jake Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2005
    Posts:
    911
    Location:
    Scotland
    I just had the same problem.
    I couldn't shut it down and it wouldn't let me uninstall.
    I used Sysinternals procXP to kill the process then uninstalled it.

    I had installed it with Ashampoo's UnInstaller platinum suite and when that failed to shift it I had to resort to the fix above.
     
  5. tryne

    tryne Registered Member

    Joined:
    Jan 25, 2006
    Posts:
    6
    Location:
    Southern California
    Hi I cant help you as I had been looking for help myself and carried out the instructions given, they worked for me see my post
    tryne.:thumb:
     
Thread Status:
Not open for further replies.