SpywareBlaster Setup Errors

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by litlmel, Oct 9, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. litlmel

    litlmel Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Posts:
    3
    o_O I have tried many time to run the setup for spywareblaster. I get a message as follows
    -----------------
    C:\Program Files\SpywareBlaster\spywareblaster.exe

    An error occured while trying to copy a file.
    The source file is corrupted

    Click retry to try again, ignore to skip this file (not recommended), or abort to cancel installation.
    ----------------------

    I get the same message if i try to run the mrublastersetup as well

    any suggestions?
     
  2. Paul Wilders

    Paul Wilders Administrator

    Joined:
    Jul 1, 2001
    Posts:
    12,472
    Location:
    The Netherlands
    litlmel,

    Please download both programs once more from www.wilderssecurity.net - could be a corrupted download - exit all not needed running apps, and try installing once more.

    Keep us posted.

    regards.

    paul
     
  3. litlmel

    litlmel Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Posts:
    3
    Removed all reminants of last downloads and redownloaded both again. Same error. They both halt in the setup while trying to install the .exe files with file is corrupt. I ran only what was needed in the background, i had removed all old temp files. Any other suggestions?
     
  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,873
    Location:
    New England
    Hi litlmel,

    Did you use a download accelerator or download manager to get these install files? If so, maybe that is corrupting them. Just an idea.
     
  5. litlmel

    litlmel Registered Member

    Joined:
    Oct 9, 2003
    Posts:
    3
    No I don't have any download managers or accelerators. The spywareguard downloaded fine. is there anything else that could be preventing the other two from downloading. I download and save to computer then run the setup. I have also choose open during download but get same result.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.