SpywareBlaster Protection

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Ex_Brit, Apr 22, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ex_Brit

    Ex_Brit Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Posts:
    48
    Location:
    Toronto, Canada
    I'm curious to know why my SB 3.3 would show a live Mozilla/Firefox tab when I don't have those applications installed, and never have.
    Previous versions of SB always showed it as "Not Installed" or "Not detected".
    Any ideas anyone?
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    Do you use or have you ever used Netscape 7.x or any other Mozilla/Firefox - based browsers?

    Thanks,

    -Javacool
     
  3. Ex_Brit

    Ex_Brit Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Posts:
    48
    Location:
    Toronto, Canada
    I installed, and removed immediately Netscape 7 (I think it was 7) on someone's suggestion, decided I didn't need it. Is there something in the registry I should be looking for/removing?
     
    Last edited: Apr 23, 2005
  4. Ex_Brit

    Ex_Brit Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Posts:
    48
    Location:
    Toronto, Canada
    Anyone??
     
  5. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Usually....whether it's Mozilla or Netscape....they leave a registry.dat file behind....which can cause Spywareblaster to think you still have one of those programs. Since it varies according to your Operating system....you should find it in a sub-folder Application Data\Mozilla. Until registry.dat is removed....Spywareblaster will continue to think you have Netscape\Mozilla.
     
  6. Ex_Brit

    Ex_Brit Registered Member

    Joined:
    Mar 27, 2004
    Posts:
    48
    Location:
    Toronto, Canada
    Thanks for the info. I found a Mozilla dat file in Application Data and deleted it. The problem is now fixed.
    I kept looking for Netscape...should have been Mozilla...DUH:rolleyes:
     
  7. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Your Welcome....and glad it was that simple to fix.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.