SpywareBlaster Not Responding

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by DiatonicMuttley, Sep 17, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DiatonicMuttley

    DiatonicMuttley Registered Member

    Joined:
    Sep 17, 2005
    Posts:
    1
    Hello.

    I have SpywareBlaster version 3.4 but now I cannot download the protection updates!
    The "Not Responding" message only appears when checking for updates!

    At first I thought that maybe when I had used Add/Remove to remove an unused program, that some how this might have been the cause. So I removed SpywareBlaster and reinstalled from a fresh download.

    I still get "Not Responding". When I check out "Windows Task Manager, Applications". Is this a known bug or is something else conflicting.

    I have:
    XP Home Ed
    AVG Antivirus
    ewido security suite
    ZoneAlarm (configured to allow SpywareBlaster)
    Microsoft AntiSpyware
    Spybot Search & Destroy

    I've not added any new programs in the last month , and this has only hapened in this week.

    DiatonicMuttley
    *puppy*
     
  2. Beefcarver

    Beefcarver Registered Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Posts:
    263
    Location:
    michigan
    If you still have blaster on your system. Disable all protections then uninstall it.
    Then reinstall it and enable all protections again. this should clear it up then try to update again. The latest update is sept 2, 2005.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.