Spywareblaster keeps wanting a restart

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by R_Kriegar, Nov 17, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. R_Kriegar

    R_Kriegar Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    3
    Location:
    NY
    I just downloaded the spywareblaster 4.1 on a computer running Windows ME. It's a Dell XPS R400.
    I keep getting this message when I try to start the program:

    To complete the installation of this program, you must restart the system. Would you like to restart it now?

    Help?o_O
     
  2. Pieter_Arntz

    Pieter_Arntz Spyware Veteran

    Joined:
    Apr 27, 2002
    Posts:
    13,330
    Location:
    Netherlands
    Hi R_Kriegar,

    And you are sure that prompt comes from SpywareBlaster?
    I've never known it to ask for a reboot. Then again, I've never installed it under ME.
     
  3. R_Kriegar

    R_Kriegar Registered Member

    Joined:
    Jun 27, 2004
    Posts:
    3
    Location:
    NY
    Yep. I just tried it again, and got the same thing. Nothing in FAQ about it, either.:doubt:
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    This may occur if a necessary support file isn't properly registered or installed (or if one of those files requires a reboot to be properly installed).

    In general, it's something that should only be seen (and only rarely) on first run on certain Windows 98/ME systems.

    If you're seeing the message repeatedly, even after multiple reboots, I suppose it's possible that some sort of security software might be interfering with proper installation. (Although I haven't heard of that happening before.) What other programs do you have installed on this Windows ME system? (In particular, security/privacy software, or anything else that "integrates" or "hooks" into the system.)

    Best regards,

    -Javacool
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.