SpywareBlaster Error

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by sbuck, Jul 6, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sbuck

    sbuck Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Posts:
    1
    Everytime I download SpywareBlaster I get an error message telling me that the program was damaged and that the cause may be a bad sector or a virus. I've checked the hard drive and it's fine with no damage, and I have the latest version of Norton Antivirus running. Any suggestions?
     
  2. gbullard

    gbullard Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Posts:
    2
    I've got the exact same message error. If anyone does get
    a solution, please let me know also!

    OS:Win2000 Pro w/SP4, IE6...etc.

    Even attempted to install with AV disabled (Norton 2003).
    Also tired to install in safemode w/networking. No luck.

    Re-downloaded the program onto a different PC and burned
    to CD...no luck. Even a thumb drive produced the same
    error.

    Looking forward to anyone's assistance.
     
  3. gbullard

    gbullard Registered Member

    Joined:
    Jul 6, 2004
    Posts:
    2
    Solution (with MUCH thanks given to those individuals from other articles!!!)

    Extract & run this program...
    http://www.rokop-security.de/main/download.php?op=getit&lid=59

    Here is the thread to the info....
    https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=26534&page=3&pp=25

    Now the bad news....
    According to an article there, the individual who gave us CWShredder
    (great program btw!!) is throwing in the towel and giving up....
    Read more here....
    http://www.theregister.co.uk/2004/06/29/cws_shredder/

    I do hope someone takes up the cause and carries on his great efforts!

    GB
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.