SpywareBlaster Database Error - help please

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by PDM, Jun 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PDM

    PDM Registered Member

    Joined:
    Jul 14, 2005
    Posts:
    4
    I've been running SpywareBlaster for a long time. I have the latest ver (3.5.1) installed and have had no issues.
    All of a sudden, I keep getting the following error:
    "Database Error. The SpywareBlaster database may be corrupted or missing. Click on the link below to run Check for Updates and download the latest database".

    I can do this several times without any resolution. I've tried uninstalling, rebooting and re-installing with no change.
    I'm running XP Pro with all the latest updates with AVG Free Antivirus. I also have installed Ad-Aware and SpyBot S&D.
    Has anyone seen this issue and does anyone have any thoughts to share about a fix?
    Thanks.
     
  2. Peeved McAfee User

    Peeved McAfee User Registered Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Posts:
    76
    Although I have never encountered the problem, I would attempt to download the database updates manually to see if that cures the problem.

    From:

     
  3. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Hi,

    Please try downloading the database manually, as suggested above.

    Also, have you installed any new programs recently?

    Best regards and thanks,

    -Javacool
     
Loading...
Similar Threads
  1. AAQQ101
    Replies:
    2
    Views:
    410
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.