SpywareBlaster 4.2 "Error: Access Violation at 0x73483F5A..."

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by mrstevenund, Jul 16, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrstevenund

    mrstevenund Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    3
    Hello all,

    I just installed SpywareBlaster 4.2. When I go to start it up, I recieve an error message stating "Error: Access violation at 0X7348F5A (tried to read from 0x00000014), program terminated." I've uninstalled it, reboot, and reinstall with the same results. Has anyone else run into this?

    Thanks,
    Steve


    spywareblaster error.PNG
     
  2. Cudni

    Cudni Global Moderator

    Joined:
    May 24, 2009
    Posts:
    6,956
    Location:
    Somethingshire
  3. mrstevenund

    mrstevenund Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    3
    XP Home SP3
    FireFox 3.5.1
    SpywareBlaster 4.2
    Spybot S&D 1.6.2.46

    I uninstalled Firefox (was 3.0), SB, and S&D. Then reinstalled all three. Currently I have nothing immunized in S&D. I still get the same error dialog when I open SB.

    I looked in the hostperm.1 file for Mozilla and found no "ß" characters. (as in meine-Grußkarten.de like the other forum said)
     
  4. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
  5. mrstevenund

    mrstevenund Registered Member

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Posts:
    3
    That looks like it fixed it. Thanks!
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.