spywareblaster 3 system breakdown

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by mrfriendly, Mar 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrfriendly

    mrfriendly Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Posts:
    5
    I installed spywareblaster3 today in several ways, started up the system a hundred times, but whenever I try run spywareblaster the system (Win 98SE) breaks down totally, which means that the monitor and everything else freezes and I have to reset the system. Version 2.6 is running quite well as before after I deleted version3 and installed version 2.6 again.

    What can I do to make version 3 run on my system?

    Thank you in advance for your help, who ever you are!
    Best
    Tom
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Hi,

    What anti-virus program are you using? It's possible there may be a conflict.

    Also, what other security software are you using? :)

    Thanks,

    -Javacool
     
  3. mrfriendly

    mrfriendly Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Posts:
    5
    a) Kerio 2.1.5 (which I also set to "disabled mode" during installation of spywareblaster3 - also tried to eliminate (hopefully all!) the entries regarding spywareblaster in Kerio)

    b) AntiVir, latest update - this I did not disable during the installation

    Best regards + thank you
    Tom
     
  4. mrfriendly

    mrfriendly Registered Member

    Joined:
    Mar 30, 2004
    Posts:
    5
    a) Kerio 2.1.5 (which I also set to "disabled mode" during installation of spywareblaster3 - also tried to eliminate (hopefully all!) the entries regarding spywareblaster in Kerio)

    b) AntiVir, latest update - this I did not disable during the installation

    Best regards + thank you
    Tom
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.