SpywareBlaster 3 and XPSP2RC1

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by drahnier, Mar 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. drahnier

    drahnier Guest

    Not a big deal, but:

    Pressing SystemInfo button on a system running XP Pro Service Pack 2 Relase Candidate 1 I get a "System Information Is Unavailable At This Time" popup box.
     
  2. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Hey drahnier

    Works beautifully for me...
     
  3. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    What happens when you goto Start\Run And type-In: "C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\MSInfo\msinfo32.exe"

    And click OK button?
     
  4. drahnier

    drahnier Guest

    No problem. Microsoft System Information version 7.0 will be launched.
     
  5. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Interesting...
     
  6. drahnier

    drahnier Guest

    Well. I double checked: It works while running SpywareBlaster under an account with administrative rights. It does not work when running SpywareBlaster und a PowerUser or User account.
     
  7. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,721
    Location:
    Canada
    Ahhhh very smart thing to try...
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.