Spyware Guard and Mozilla

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by RonaldCS, Jul 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RonaldCS

    RonaldCS Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Posts:
    12
    I have recently changed to Mozilla from IE for safety.

    Does Spyware Guard work with Mozilla and is there anything that needs changing in its set-up. (I also have SpywareBlaster among other weapons)

    Thanks in advance

    Ronald
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. RonaldCS

    RonaldCS Registered Member

    Joined:
    Oct 31, 2003
    Posts:
    12
    Thanks, but I know that Spyware Blaster works with both Mozilla and Firefox. However, I have been unable to find any information as to whether Spyware Guard will work with them.

    I will be grateful for any advice.

    Ronald
     
  4. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,875
    Location:
    New England
    The real time scanning feature in SpywareGuard is completely browser independant because it scans install files at the time they are executed on a PC. But, as far as I know the 'download protection' and 'homepage hijack alerts' are meant for IE and IE engine browsers.
     
  5. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    oops, read your first post to quickly.
    :D :D


    snowbound
     
  6. Tassie_Devils

    Tassie_Devils Global Moderator

    Joined:
    May 8, 2002
    Posts:
    2,514
    Location:
    State Queensland, Australia
    That would be correct IMO as I have tested changing a Home Page with FF when I first installed it.

    NO alerts at all from SG.

    But owing to FF's own inbuilt security settings, I presume changing a home page would not be easyo_O?

    TAS
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.