Spyware Blaster Updating Problem

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by Spoogy13, Dec 19, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Spoogy13

    Spoogy13 Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Posts:
    2
    hey, when i tell spyblaster to update, it finds 2 new updates, and i tell it to update, it just pops up and tell me that the update was seccessful, but it did not d/l anything. when i go back into the update, the same 2 updates are still found. i have this happenin one 2 pc's. how can i get it to take the update now?

    thanks

    Spoogy
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    17,875
    Location:
    New England
    Hi Spoogy,

    You might have a corrupt database file within SpywareBlaster... If you look in the following thread at a combination of the Troubleshooting item #4 and Tips #1, you'll see that you can first delete the database files from the SpywareBlaster folder and attempt to just run the updater again. If that doesn't work, you can manually download all the files and put them in place.

    SpywareBlaster Troubleshooting and Tips & Tricks

    Doing this might also help to allow automated updates again in the future.
     
  3. Spoogy13

    Spoogy13 Registered Member

    Joined:
    Dec 19, 2003
    Posts:
    2
    i deleted the file, ran program, it told me the files are missing, and asked if i wanted to d/l them, i asaid yes, but it did the same thin, told me it was successful, but did not d/l....i did it manually, i guess i will see what happens on next update.


    thanks for the links!

    Spoogy
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.