Spyware Blaster and Avant Browser

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by bilnrobn, Mar 20, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bilnrobn

    bilnrobn Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    2
    I have Avant Browser. Can anyone confirm for me whether SB will work with Avant? The blurb only mentions IE and because SB works so quietly in the background I can't be sure if it is working or not. o_O
     
  2. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
  3. bilnrobn

    bilnrobn Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    2
    Thanks Snowbound!
     
  4. snowbound

    snowbound Retired Moderator

    Joined:
    Feb 18, 2003
    Posts:
    8,723
    Location:
    The Big Smoke
    Your Welcome! ;) :D



    snowbound
     
  5. abhi_mittal

    abhi_mittal Registered Member

    Joined:
    Mar 20, 2005
    Posts:
    887
    Location:
    Bangalore
    I dont use Avant, but since Avant is based on the IE engine, Spyware Blaster gotta work. Meanwhile they released a new version 3.3.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.