SpyGuard 2.2 & Windows XP Pro Screensaver

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by chris18, Sep 26, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chris18

    chris18 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Posts:
    36
    I installed both SpyGuard & SpyBlaster on the 20th Sept.

    I've now noticed that my XP screensaver will start at the set time but only runs a few seconds and then stops.

    By using System Restore I have identified SpyGuard as the problem.

    It may be that it's just my machine but wondered if anyone else had come across this and if so is there a cure.

    I've now disabled the Real-Time scanning engine to see if that makes any difference.
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    3,997
    Disabling the Browser Hijacking Protection should work as a temporary fix. For some reason certain 3D Windows screensavers do just as you described when it is enabled.

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. chris18

    chris18 Registered Member

    Joined:
    Sep 26, 2003
    Posts:
    36
    Thanks, have done as suggested and the screensaver is working fine.

    Does the problem only affect 3D screensavers, will others work without disabling browser hijacking?

    Is there likely to be a permanent fix in the near future so that browser hijacking can be re-enabled?

    Also, is there a help file, when I click to view it I get error that it can't be found.
     
Thread Status:
Not open for further replies.