Spybot not fixing DSO Exploit

Discussion in 'other anti-malware software' started by jrmojo, May 16, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jrmojo

    jrmojo Registered Member

    Joined:
    May 14, 2004
    Posts:
    7
    Please help. I have run spybot over and over, yet I still get DSO Exploit Errors. I installed dsosto2.exe and that (I guess) got rid of one of four errors. MY IE settings are secure, per https://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=27971. I have also researched this forum, but no luck. I just want to know if I have a potential problem here?

    This is the spybot log:

    --- Report generated: 2004-05-15 21:50 ---

    DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, fixed)
    HKEY_USERS\S-1-5-18\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

    DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, fixed)
    HKEY_USERS\S-1-5-20\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

    DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, fixed)
    HKEY_USERS\S-1-5-19\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3

    DSO Exploit: Data source object exploit (Registry change, fixed)
    HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\0\1004!=W=3


    --- Spybot - Search && Destroy version: 1.3 ---
    2004-05-12 Includes\Cookies.sbi
    2004-05-12 Includes\Dialer.sbi
    2004-05-12 Includes\Hijackers.sbi
    2004-05-12 Includes\Keyloggers.sbi
    2004-05-12 Includes\LSP.sbi
    2004-05-12 Includes\Malware.sbi
    2004-05-12 Includes\Revision.sbi
    2004-05-12 Includes\Security.sbi
    2004-05-12 Includes\Spybots.sbi
    2004-05-12 Includes\Tracks.uti
    2004-05-12 Includes\Trojans.sbi
     
  2. LowWaterMark

    LowWaterMark Administrator

    Joined:
    Aug 10, 2002
    Posts:
    18,139
    Location:
    New England
    Hi jrmojo,

    This is a minor bug in Spybot 1.3, which I'm sure will be fixed soon and it is not really a security concern if your system is patched via Windows Update.

    This problem has been posted several times in the Spybot forum over at Net-Integration, so I just replied there regarding it and I'll also post it here...

    From: http://forums.net-integration.net/index.php?showtopic=15308


     

    Attached Files:

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.