spyblaster not woorking because error code 4

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by rodot, Aug 3, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rodot

    rodot Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Posts:
    14
    Location:
    Australia
    Recentley I had problems with enabling SPYWAREBLASTER . I had a tricky Trojan horse also, which may have influenced this. All I want is that SPYWAREBLASTER works. It says whatever , but the thing is I actually got it up and running, untill I rebooted my computer. then it all went to hell. I have been working on getting rid of a TROJAN HORSE which is creating havoc on my computer. It is a sneaky horse and possibly renames itself. I am using AVG free edition, plus SPYBOT S@D, plus FREE INTERNET ERASOR .I have requested advice from JAVACOOL and got nothing. ZILTCH. I cannot be the only one that has this problem. "error code 4 please consult author." I don't think getting drunk will solve the problem, but ......what can I do?
     
  2. rodot

    rodot Registered Member

    Joined:
    Aug 1, 2007
    Posts:
    14
    Location:
    Australia
    Your site is impossible to navigate through. a new learner like me finds ....finds ....finds...impossible .
     
  3. ronjor

    ronjor Global Moderator

    Joined:
    Jul 21, 2003
    Posts:
    63,490
    Location:
    Texas
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.