spy packet

Discussion in 'Port Explorer' started by norwegian1968, Jul 4, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. norwegian1968

    norwegian1968 Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Posts:
    20
    gday all

    i am running a trail version of port explorer v2.0
    what i am having problems with is the spy packets, both for process and sockets, both are affected
    when i enable spying no probs, but when i go to view the packets the task bar has spypacket there but it will not maximize, yet everyother program will
    so im not sure if its related to the program or windows
    has anyone heard similar issues

    edit: reinstall doesnt make any difference(ive only tried once tho)

    sorry team, i should have read the sticky's.....all fixed, thanx for having it there

    :D
     
    Last edited: Jul 4, 2005
  2. Jooske

    Jooske Registered Member

    Joined:
    Feb 12, 2002
    Posts:
    9,713
    Location:
    Netherlands, EU near the sea
    Hello there, glad you solved it in the meantime! Happy trialing!
     
  3. norwegian1968

    norwegian1968 Registered Member

    Joined:
    Mar 22, 2005
    Posts:
    20
    gday jooske,

    thanks for looking at my post,
    execellent software tho,
    keep up the good work team.

    darren
     
Thread Status:
Not open for further replies.