Spy Guard-I just installed it & I get an error message

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by bearvanman, Aug 10, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bearvanman

    bearvanman Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Posts:
    4
    I just installed Spyguard and am a first time user and could use some advice, Please.

    When I click on Reports & then click on list of detected spyware online I get a blank webpage or I mean a webpage not found screen & a HTTP 404 Not Found Message. Is this ok? I am also running Spywareblaster which is supposed to be okay with this & I have adaware & Spybot Search & Destroy. I mean everything else seems to be cool with the program so far except the definition file which is from Jan/2004? I am now headed to Wilders Security Website to see if I can get any help there but I believe I checked there earlier and there was no support options. Soooo, here I am.

    Thank you in advance for the kind generosity of your knowledge,

    "DaBearVanMan"
     
  2. gerardwil

    gerardwil Registered Member

    Joined:
    Jan 17, 2004
    Posts:
    4,748
    Location:
    The Netherlands
    Are you sure you are talking about Spyguard o_O
    If I remember well that's a roque one.

    Gerard
     
  3. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    This is the Javacool software SpywareGuard 2.2 / Spyguard is not his, close name different software.
     

    Attached Files:

    Last edited: Aug 10, 2007
  4. bearvanman

    bearvanman Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Posts:
    4
    i meant spyware guard
     
  5. bearvanman

    bearvanman Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Posts:
    4
    I'm awfu sorry! It is Spyware Guard and I would appreciate any help or direction. Thank you.
     
Thread Status:
Not open for further replies.