sp2

Discussion in 'other software & services' started by jerry1967, Mar 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jerry1967

    jerry1967 Registered Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Posts:
    8
    should i run sp2 instead of sp1 and where can i get it?
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,873
    Location:
    SW. Oklahoma
    It is a beta release and should not be used in an production environment. More info at the link. It would probably be wise to wait for the final release.



    http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/sp2preview.mspx
     
Thread Status:
Not open for further replies.