sp2

Discussion in 'other software & services' started by jerry1967, Mar 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jerry1967

    jerry1967 Registered Member

    Joined:
    Mar 12, 2004
    Posts:
    8
    should i run sp2 instead of sp1 and where can i get it?
     
  2. bigc73542

    bigc73542 Retired Moderator

    Joined:
    Sep 21, 2003
    Posts:
    23,896
    Location:
    SW. Oklahoma
    It is a beta release and should not be used in an production environment. More info at the link. It would probably be wise to wait for the final release.



    http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/winxppro/sp2preview.mspx
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.