So tired of this!!

Discussion in 'Prevx Releases' started by BrainWarp, Nov 21, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. BrainWarp

    BrainWarp Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Posts:
    287
    Formatted computer and prevx will not let me restart.Already been into my prevx .If you guys cannot fix this i will not renew.I don't care about the company SCARED someone will use your service for free.I will not renew if every time i have to deal with tis!!
     
  2. STV0726

    STV0726 Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2010
    Posts:
    900
    You formatted the computer and Prevx would not let you start? Huh?

    If you formatted the computer nothing is installed on the computer.

    I'm not sure what you mean.
     
  3. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,011
    Location:
    Ontario, Canada
    Please send PrevxHelp your license key via PM and he will be happy to reset it for you or contact the Prevx support inbox and they will be happy to reset it for you also! http://info.prevx.com/service.asp I have never had a problem with either of them resetting my license key I know the rules are strict but really they have no problem resetting of licenses! ;)

    TH
     
    Last edited: Nov 21, 2010
  4. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,363
    Location:
    Sweden
    I too used to have the same problem as the author of this thread. I reconstruct my security setup for testing purposes and re-install Windows a lot. Sending PrevxHelp a PM asking him to reset the key always solves the problem.

    I never have any license problems these days because I implemented a VM on my computer and also using Shadow Defender. I also back-up my C-partition on a weekly basis.

    A tip for you is to make an image of a fresh install of Windows with Prevx on it. So whenever you want to re-install Windows, just revert back to it and you'll have a clean install of Windows with Prevx pre-installed on it without having to deal with the license issues. :)
     
  5. BrainWarp

    BrainWarp Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Posts:
    287
    After formatting and reinstalling prevx.When i enter the code it says it is already active on another computer.Meaning the computer i just formated---This is the only program that i have problems out of like this.
     
  6. shadek

    shadek Registered Member

    Joined:
    Feb 26, 2008
    Posts:
    2,363
    Location:
    Sweden
    Log in to https://my.prevx.com/ and de-activate your license. After that, try and activate the license in Prevx application again and it'll work. :)
     
  7. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    Or if you want me to do it, send me a PM and I'll clear it down for you :) We guarantee our malware cleanup when other vendors charge > $99 per incident to clean up an infection. This brings about substantial cost to us but we believe it is the best way to keep our customers clean. However, this means we have to have a very tight licensing system and reinstalling your OS will, at the moment, cause your new installation to be detected as a different PC. We're always more than willing to correct this if you write into our support inbox or send me a PM or as shadek posted, you can do it yourself with MyPrevx.
     
  8. BrainWarp

    BrainWarp Registered Member

    Joined:
    Aug 26, 2004
    Posts:
    287
    Already tried that--stupid program, will not deactivate
     
  9. PrevxHelp

    PrevxHelp Former Prevx Moderator

    Joined:
    Sep 14, 2008
    Posts:
    8,242
    Location:
    USA/UK
    I've replied to your PM and reset your license - you should be able to use it now! Let me know if you need anything else.
     
Thread Status:
Not open for further replies.