Snap Deploy & Dell PE2950 with SAS Disks

Discussion in 'Other Acronis Products' started by Canon Fodda, Jul 28, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Canon Fodda

    Canon Fodda Registered Member

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Posts:
    1
    I purchased Snap Deploy to image our new PE2950 servers, though when I tried to take the image it could not detect any disks to image. I presume this is due to the PERC/5i SAS controller. Does anybody know when support will be available for SAS disks and the Dell 9 Series of serverso_O

    Any advice, or a work-a-round would be appreciated.

    Thanks
     
  2. bswaby

    bswaby Registered Member

    Joined:
    Aug 9, 2006
    Posts:
    7
    Please post what you find out. We recently purchased a 1950 with the same contoller and will soon start looking at using Acronis on it as well.

    Ben
     
  3. anaktimur

    anaktimur Registered Member

    Joined:
    Aug 28, 2006
    Posts:
    1
    SAme here me trying it on a acer altos R720 and not detecting jack..:ninja:
     
  4. EDUYork

    EDUYork Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Posts:
    2
    I also have a new PE2950 with PERC 5i and am unable to use TI Enterprise Server 9.1

    Does anyone from Acronis read these forums? When can we expect support for Dell PERC5i ?
     
  5. jgantes

    jgantes Registered Member

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Posts:
    3
  6. amoore

    amoore Registered Member

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Posts:
    4
    Location:
    Toronto, Ontario
    I have successfully deplyed 3 PE2950's and 1 PE1950 with the PERC5/i RAID controller. There should not be any issues. Make sure you are using the latest version of Snap Deploy 2.0 (SnapDeploy2.0.2105_s_en.exe)

    If anyone has any further questions, please don't hesitate to ask me. I will gladly answer whatever I can.
     
Thread Status:
Not open for further replies.