snap deploy 1277: error while deploying

Discussion in 'Other Acronis Products' started by alimegom, Oct 3, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. alimegom

    alimegom Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Posts:
    3
    hi there

    i've created a master image & a template. i start my client(s) and they also appear in the deploy management console. i start delpoy image wizard and pass the steps successfully to Proceed botton after pressing the botton and waiting for a couple of seconds, everything fails, and i encounter errors with codes as 2, 13, 14, 15 or something like that.

    help me, thanx
     
  2. alimegom

    alimegom Registered Member

    Joined:
    Oct 3, 2005
    Posts:
    3
    is there any resource to find more about error codes [MOVE]o_O[/MOVE]
     
  3. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello alimegom,

    Thank you for choosing Acronis Complete System Deployment Software.

    Please use the following steps in order to create Acronis OS Deploy Server log files:

    - Launch Acronis Snap Deploy Management Console;
    - Select the "Manage Deployment" option;
    - Specify the credentials for connecting to the machine with Acronis OS Deploy Server and click "OK";
    - Click on the "Show operations log" button on the icon bar;
    - Select the date you need the log from and click on the "Save log entry to file" (diskette) button;
    - Specify the path and the filename for the log file and click "Save".
    - Send this log file to us.

    In order to investigate the problem with deploying the image using Acronis Snap Deploy Agent please create the the operations log file. It can be done in the following way:
    - When the client side of Acronis Snap Deploy is starting up, wait for boot menu to appear and press F11. As you get the "Linux kernel settings" prompt, remove the "quiet" parameter and press OK.
    - After you get the command prompt enter:

    product /mode:demon /log-level:verbose /log:../tmp/problem.log

    and press enter.
    - Reproduce the problem.
    - After you get the command prompt again insert a diskette into the floppy drive and enter:

    mkdir /mnt/t
    mount -t vfat /devfs/floppy/0 /mnt/t
    cp /tmp/problem.log /mnt/t
    umount /mnt/t

    Send the problem.log file from the diskette to support@acronis.com along with the link to this thread. This will allow us to investigate the problem.

    Thank you.
    --
    Irina Shirokova
     
Thread Status:
Not open for further replies.