Slow boot after latest update

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by rosene, Oct 26, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rosene

    rosene Registered Member

    Joined:
    Oct 26, 2003
    Posts:
    1
    After I updated SpywareBlaster today, dateded 10/19/03, my boot up time was slowed down. All of the desktop icons were Microsoft flags for about 20 seconds.
    I unchecked the SpywareBlaster list, and boot up is back to normal. As the item list has no dates how can I search for the added new items in the list so I can find the one or more items that are causing the conflict? The program was working great until the 10/19/03 update.

    Thank you for any help.
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Can you try selecting all items, enabling protection, and then unchecking "BookedSpace / Remanent Varient (3)" through "KeenValue (144)" one-by-one (and removing protection one-by-one) to determine which item may be causing the problems? (SpywareBlaster shouldn't be the cause, but I'd like to see if you can determine if one particular entry is causing the issues. I realize it may take a little while, but it could really help me out. Thanks! :))

    Best regards,

    -Javacool
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.