site advisor

Discussion in 'other anti-malware software' started by lodore, Sep 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    Hi

    i have install site advisor today in firefox (for me) and in IE for my family.

    I have found it useful. i was wondering if a site comes with a red cross aka bad site and will download malware on your pc. if you click the link by mistake does it come up with a box staying "warning dangerous site will download malware to you pc do you wish to countinue? no return to last page or yes go to it anyway?


    because i dont want to click on a dangerous site to check i think you understand why lol since this is a security forum
     
  2. Eldar

    Eldar Registered Member

    Joined:
    Jul 12, 2004
    Posts:
    2,126
    Location:
    Vilvoorde (Belgium)
    Never tried it, but if it shows a red cross, I stay away from it. :)
    I guess you won't get a warning, since you already got one with that red colour.

    When you click on the red cross or the yellow exclamation mark, a popup will appear, so you can check out the site details by pressing more info. :D
     
  3. JerryM

    JerryM Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2003
    Posts:
    4,221
    Lodore,

    I am not sure if Dr Web AV link checker checks for other than viruses. I have it and use it also along with SiteAdvisor.

    Jerry
     
  4. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    there is no warning prompt or anything but sitehound does have such feature.

    also a red rating from SA is not always indicative of malicious downloads.
     
  5. aigle

    aigle Registered Member

    Joined:
    Dec 14, 2005
    Posts:
    11,047
    Location:
    Saudi Arabia/ Pakistan
    For that type of alert you need SiteHound toolbar.
     
  6. lodore

    lodore Registered Member

    Joined:
    Jun 22, 2006
    Posts:
    9,006
    i tryed site hound but for most of the features you have to pay for it and i thought it was ment to be free..
     
Thread Status:
Not open for further replies.