Shadow Defender - firewall installation necessary?

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by ocsi, Apr 29, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ocsi

    ocsi Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Posts:
    95
    If using Shadow Defender necessary to use a firewall ... or not? (Xp SP3 - perhaps in this case: windows firewall is OK?)
     
  2. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,647
    Location:
    Ontario, Canada
    Windows Firewall is fine but it's best to be behind a router also! If not you can use one of many free firewalls just look in the firewall section! You can check to how well protected as is https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 and click Proceed and then click All Service Ports!

    TH
     
    Last edited: Apr 29, 2011
  3. ocsi

    ocsi Registered Member

    Joined:
    Feb 8, 2011
    Posts:
    95
    OK. I have Router + Firewall - settings: WPA2-PSK
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Specialist

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,647
    Location:
    Ontario, Canada
    Your good then with Windows Firewall and Router with your settings! ;) I use Look'n'Stop firewall with Router because I want to see what apps want access to the Internet! :thumb:

    TH
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.