Shadow Defender causing internet problems?

Discussion in 'sandboxing & virtualization' started by codylucas16, Mar 28, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. codylucas16

    codylucas16 Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Posts:
    267
    Hello. I just installed Shadow Defender last night. I've been noticing that basically every time I enter Shadow Mode browsing the internet can be a pain. When I enter a URL, or press a button, etc. Sometimes it just does nothing. Like it starts to load, but then just stops. Usually I have to refresh 2-4 times before it will load the page. When Shadow Mode is disabled browsing the internet works completely fine. I'm just wondering if anyone has seen similar issues and/or knows how to fix them?
     
  2. bellgamin

    bellgamin Very Frequent Poster

    Joined:
    Aug 1, 2002
    Posts:
    5,648
    Location:
    Hawaii
    Not me.

    In fact my experience is the opposite -- for some reason my browser *seems* to zip along faster when I am in Shadow Mode.
     
  3. codylucas16

    codylucas16 Registered Member

    Joined:
    Nov 17, 2009
    Posts:
    267
    I've been doing some further looking into my problem and it turns out it being in Shadow Mode when the speed was affected was only a coincidence. It seems my ISP is having some issues. Talked to friends who are using the same ISP and they are having the same problems. Any other Wilders members using Rogers ( Canada ) for their ISP having this problem?
     
  4. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    No Problem here in Southern Ontario with Rogers!

    TH
     
    Last edited: Mar 28, 2010
  5. bollity

    bollity Registered Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Posts:
    179
    i don't see any relation between being in shadow mode and browsing speed.
     
  6. Triple Helix

    Triple Helix Webroot Product Advisor

    Joined:
    Nov 20, 2004
    Posts:
    12,012
    Location:
    Ontario, Canada
    Neither do I! Works very well for me!

    TH
     
  7. twl845

    twl845 Registered Member

    Joined:
    Apr 12, 2005
    Posts:
    4,186
    Location:
    USA
    SD is flawless at my end. :)
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.