Set Default policy when pushing ESET

Discussion in 'ESET Smart Security' started by Siriss, Sep 24, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Siriss

    Siriss Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Posts:
    14
    Hello all-

    I am wondering how to set which policy is applied when ESET is pushed to a new client. I have been having to do it manually and it is creating problems because the policy rules are not being applied quickly enough and users are getting errors.

    I am using the latest versions of the client and the Admin console. Thank you very much for any help!
     
  2. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
  3. Siriss

    Siriss Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Posts:
    14
    Thanks for the link, but that did not show me how to set the default policy. I looked through the Configuration Editor for it as well. In the policy editor, I have a policy created, and under global policy settings I have the desired policy selected. However when I push ESET to the new clients, the policy is not applied. It applies the Default Parent Policy. How do I change that? Thanks again for your help.
     
  4. Rmuffler

    Rmuffler Former Eset Moderator

    Joined:
    Jun 26, 2008
    Posts:
    995
    Location:
    San Diego, CA USA
  5. Siriss

    Siriss Registered Member

    Joined:
    Aug 18, 2010
    Posts:
    14
    Thank you for the help!
     
Thread Status:
Not open for further replies.