Secunia PSI bug.?

Discussion in 'other software & services' started by The Red Moon, Oct 9, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    3,872
    I ran a scan with secunia today and it informed me that all my programs were up to date.:)
    But then when i entered the main page i saw it was attempting to prepare to update every program installed.o_O

    Anybody else notice this weird thing occuring?:doubt:
     
  2. JohnBurns

    JohnBurns Registered Member

    Joined:
    Jul 4, 2004
    Posts:
    454
    Location:
    Oklahoma City
    No such problem here. I just ran it and it ran just fine.
     
  3. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    3,872
    Strange,i will try it again shortly.
    Thanks.:thumb:
     
  4. Niels

    Niels Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    466
    Location:
    Belgium
    This is nothing more than a predefined automatic scan. PSI will automatically rescan your installed plug-ins, software if they are still up to date. So nothing to worry about. It's normal behaviour.
     
  5. The Red Moon

    The Red Moon Registered Member

    Joined:
    May 17, 2012
    Posts:
    3,872
    Thank you niels.:thumb:
     
  6. Niels

    Niels Registered Member

    Joined:
    Jul 29, 2005
    Posts:
    466
    Location:
    Belgium
    No problem, PSI will rescan automatically weekly. You can see when the next scan is scheduled by going to scan your pc, there you will the next date and hour when the next scan will take place.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.