SearchForIt problem

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by AUXHILLARYmikE, Sep 4, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AUXHILLARYmikE

    AUXHILLARYmikE Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Posts:
    12
    Location:
    I live in Crosskeys near Cardiff in Wales. United
    I am a dedicted Spyware Guard/Blaster and Spybot user! Without people like
    your good selves, us, the general Public would not have any choice but to have a certain amount of spyware/adware unknowingly installed on our PC`s.
    Only recently i have encountered a small problem. That goes by the name of SearchForIt. Spybot picks up this detection and fixes it regularly now.
    The funny thing about this, is that spywareblaster`s protection is disabled after i have enabled it, directly after Spybot fixes it! I have tried uninstalling another developers cleaner which incorperates a VX2 cleaner!! :D To no avail. I have also found it in the registry by searching for its CLSID, and deleted it! Didnt know if that was a clever thing to do at the time? but it didnt work anyway, because its back!!
    Is there anyway i can password protect the dissabling of loaded protection?
    or would that not be of any use anyway.
    Please Advise.(bare in mind im a total novice)
    Ta.
     
  2. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Re: SpywareBlaster 3.2 released!

    Hey AUXHILLARYmikE,

    This is a False positive error on Spybot's part and will be addressed in an upcoming Spybot update. You can read more about this in the below thread and for the time being it's suggested you right click that item after a Spybot scan and select ignore.

    This thread---> Spybot Update 8/30/04 False Positive
     
  3. AUXHILLARYmikE

    AUXHILLARYmikE Registered Member

    Joined:
    Aug 31, 2004
    Posts:
    12
    Location:
    I live in Crosskeys near Cardiff in Wales. United
    Re: SpywareBlaster 3.2 released!

    *********************************************************
    THANK YOU SO MUCH BUBBA!!
    (sorry about the delayed response i have kids!)
     
  4. Bubba

    Bubba Updates Team

    Joined:
    Apr 15, 2002
    Posts:
    11,271
    Re: SpywareBlaster 3.2 released!

    Your Welcome but a delayed response is when a poster comes back a day or three later....not 20 minutes ;)

    Glad you got it working.
     
  5. johnx3200

    johnx3200 Registered Member

    Joined:
    Sep 5, 2004
    Posts:
    6
    Thank you for making Spyware blaster

    Spybot refer you to me. So I have a question for you could I have a bad copy of spyware blast. You see your program show that there is: 1 items have protection disable (SearchForIt toolbar). Then I run sypbot it show that I am clean. Now get this I enabe all protection on Spyware Blaster and then run spybot spybot show 1 item. Yes SearchForIt o_O What's up with this can you tell me.

    Hope you all have a Good day
    John
     
  6. snapdragin

    snapdragin Administrator

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Posts:
    8,415
    Location:
    Southern Ont., Canada
  7. Rita

    Rita Infrequent Poster

    Joined:
    Jun 28, 2004
    Posts:
    6,863
    Location:
    wilds of wv
    Re: SpywareBlaster 3.2 released!

    Hi bubba
    glad to have read this post.I was having the same problem as Auxhillary,
    thanks
    rita
     
Thread Status:
Not open for further replies.