Scheduler stops

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by dcol, Nov 23, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. dcol

    dcol Registered Member

    Joined:
    Nov 23, 2004
    Posts:
    36
    I am running 9 different scheduled backup jobs each night. Randomly, at least 5 of the jobs per week never complete. The next night it may be fine.
    Here is the log on an incomplete job. Notice the codes are different and id="7" message="Image creation has succeeded." never occured. No file was created and the previous days backup is untouched.

    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?>
    <log uuid="B974BE59-9E49-416A-9D80-A8BE6B2EEA5E">
    <event code="2" id="1" message="Creating the image has started" module="100" time="1100757601" type="2" />
    <event code="503" id="2" message="Analyzing partition 0-0..." module="1" time="1100757602" type="2" />
    <event code="503" id="3" message="Analyzing partition C:..." module="1" time="1100757602" type="2" />
    <event code="1008" id="4" message="Imaging operation summary:
    &lt;bold>Create Full Image&lt;/bold>
    &lt;tabpoint value=30>&lt;indent value=4>From: &lt;indent value=10>Disk 1&lt;/indent>&lt;indent value=4>
    To file: &lt;indent value=10>&quot;\\Server\backup\linda.tib&quot;&lt;/indent>&lt;indent value=4>
    Compression: &lt;indent value=10>Normal&lt;/indent>&lt;indent value=4>
    &lt;/indent>" module="1" time="1100757603" type="2" />
    <event code="504" id="5" message="Pending operation 101 started: &quot;Saving partition structure&quot;" module="1" time="1100757603" type="2" />
    <event code="504" id="6" message="Pending operation 104 started: &quot;Creating partition image&quot;" module="1" time="1100757603" type="2" />
    </log>

    Any help is appreiated on what to try. Using TI 8.774. W2Kpro.
    Thanks
    Dan
     
  2. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
Thread Status:
Not open for further replies.