Scheduled jobs don't run

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by kjmcmac, Dec 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kjmcmac

    kjmcmac Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Posts:
    6
    I am reviewing Acronis TI 10 for use on my home machine. I have been trying to get jobs to run through the scheduler, and they never run. Each job successfully runs to completion when I click on the run now icon.

    The user I am defining has administrator rights. Schedul2 and schedhlp are both running.

    Any ideas?
     
  2. foghorne

    foghorne Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Posts:
    1,389
    Location:
    Leeds, Great Britain
    Have you checked a) the Acronis event log and b) the Windows event log ?

    F.
     
  3. kjmcmac

    kjmcmac Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Posts:
    6
    Yes. There is nothing in either the acronis log or the windows event viewer.
     
  4. foghorne

    foghorne Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Posts:
    1,389
    Location:
    Leeds, Great Britain
    Does the Acronis control panel have anything for "Last Result" for those tasls in the Active task window ?

    F.
     
  5. foghorne

    foghorne Registered Member

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Posts:
    1,389
    Location:
    Leeds, Great Britain
  6. kjmcmac

    kjmcmac Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Posts:
    6
    Each job has the time/date that I last ran the job manually.

    To test, I defined the job. Set a schedule and then waited to see if the job ran. After the time passed, I ran the job manually. Therefore it shows the date/time I last ran the job manually. I then changed the time and waited 12 hours with no execution.
     
  7. kjmcmac

    kjmcmac Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Posts:
    6
    Thanks for your help so far. Unfortunately, I am running an evaluation copy and don't have access to program updates. I have been trying to get a reliable/automated backup solution. I had high hopes for TI, but not so sure now?
     
  8. kjmcmac

    kjmcmac Registered Member

    Joined:
    Dec 1, 2006
    Posts:
    6
    FYI. I have been able to get the scheduler working. There was another backup package installed (Retrospect Express HD 1.1) which I uninstalled and now all seems fine.
     
Thread Status:
Not open for further replies.