Scheduled Backups Not Running - Do I need a password?

Discussion in 'Acronis True Image Product Line' started by jacobean, Feb 9, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    "Scheduler can not run task "New task backup".Logon failure: unknown user name or bad password"

    Where do you enter a password in ATI Workstation 9.1?
     
  2. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    bump!

    anyone any ideas on this one?
     
  3. jkb242

    jkb242 Registered Member

    Joined:
    Jul 3, 2007
    Posts:
    41
    If you did not enter a P/W the first time then no you don't but if you did, and this is an incremental backup you are continuing, I hope you will be able to remember it. I know of no way to recover the P/W in a backup task. Don't use one unless it is absolutely necessary, just ignore that field on new backups if asked by selecting next.
     
  4. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    I never did enter a p/w into ATI - but how come I keep on getting this message

    "Scheduler can not run task "New task backup".Logon failure: unknown user name or bad password"
     
  5. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    guyz - I really need help on this one...

    Can anyone help?
     
  6. Pinchas

    Pinchas Registered Member

    Joined:
    Aug 10, 2007
    Posts:
    33
    u need to enter the password for your Windows Account under which you're logged in.
     
  7. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    where do I enter this password in ATI Workstation 9.1 ?
     
  8. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    anybody?

    (voice in the wilderness here!)
     
  9. Acronis Support

    Acronis Support Acronis Support Staff

    Joined:
    Apr 28, 2004
    Posts:
    25,885
    Hello all,

    Thank you for choosing Acronis Disk Backup software

    jacobean, you're prompted to enter your user name and password during scheduled task creation. Please note that you should choose the backup execution time (not 'Manually later' but execute daily/weekly/upon event etc) in order to see this window.

    You can find additional information about scheduled tasks in appropriate User Guide available at this link.

    Thank you
    --
    Michael Levchenko
     
  10. jacobean

    jacobean Registered Member

    Joined:
    May 16, 2007
    Posts:
    31
    Micheal, Thanks that worked great!

    I thought the backup would work without the Vista p/w.
     
Thread Status:
Not open for further replies.