SB3 in XP via VirtualPC in Mac X a NO-GO!

Discussion in 'SpywareBlaster & Other Forum' started by rogerwilco, Mar 31, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rogerwilco

    rogerwilco Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Posts:
    6
    A Mac user, I've been using SB with no problems. V2.61 has worked like a charm in my XP subsystem but 3.0 causes XP to close it immediately upon starting it. Solutions?
    :'(
     
  2. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    That may be caused by the same issue that is affecting a percentage of Windows 98 or ME users.

    I'll see what I can do. :)

    Best regards,

    -Javacool
     
  3. rogerwilco

    rogerwilco Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Posts:
    6
    Maybe. I hope it's that simple. Thanks.
     
  4. rogerwilco

    rogerwilco Registered Member

    Joined:
    Mar 31, 2004
    Posts:
    6
    Any progress, boss? 3.1 won't run either.
    :eek:
     
  5. javacool

    javacool BrightFort Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2002
    Posts:
    4,017
    Well, obviously it isn't quite as simple as I originally thought. ;)

    I'm trying a few things, but no success so far.

    Best regards,

    -Javacool
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.