SAS Compatible w/MalwarebytesAnti-Malware?

Discussion in 'other anti-malware software' started by mrm3601, Oct 16, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrm3601

    mrm3601 Registered Member

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Posts:
    66
    I use NOD32 anti virus 3.0 and SuperAntiSpyware Pro.

    Can anyone say if there would be a conflict by adding Malwarebytes' Anti-Malware?

    Thank you.
     
  2. cheater87

    cheater87 Registered Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Posts:
    3,125
    Location:
    Pennsylvania.
    Is this the free version of MBAMo_O I don't think 2 real time spyware shields will go well.
     
  3. Boost

    Boost Registered Member

    Joined:
    Feb 2, 2007
    Posts:
    1,293
    I'm using the free version of both,and have no conflicts.
     
  4. raven211

    raven211 Registered Member

    Joined:
    May 4, 2005
    Posts:
    2,567
    It's the same with both of these software - the pro version offers RTS capability while the free does not. If they both running real-time would work good I don't know, but On-demand should be no problem at all.
     
  5. Gren

    Gren Registered Member

    Joined:
    May 31, 2007
    Posts:
    93
    Am using the free version of both along with NOD32 and all 3 play nicely together. Only 1 is real time though.
     
  6. MarcGabi

    MarcGabi Registered Member

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Posts:
    28
    Is there any utility to using two different antispyware programs, for example SAS and MalwarebytesAnti-Malware? Or is only one antispyware program suggested?
     
  7. EliteKiller

    EliteKiller Registered Member

    Joined:
    Jan 18, 2007
    Posts:
    1,138
    Location:
    TX
    SAS and MBAM w/ real-time enabled can co-exist just fine.
     
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.