Safe n Secure and ZoneAlarm

Discussion in 'other anti-trojan software' started by richrf, Apr 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. richrf

    richrf Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Posts:
    1,907
    Hi all,

    Anyone running Safe n Secure with ZoneAlarm?

    Everytime I install SnS, I get a message from ProcessGuard, following start-up, that a change has been detected in ZoneAlarm. This has happened three times. Anyone have a similar experience? Can anyone explain this? This event only occurs after I install SnS. It didn't happen, for example, when I installed RegDefend.

    Rich
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,048
    Hi Rich

    WHen they updated to SnS 1.1 I never got it to work with Zone Alarm. They found some incompatibility and are working on it. I presume I will hear from them when they find it, but haven't as of yet. That's why I am running Prevx.

    Pete
     
  3. richrf

    richrf Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Posts:
    1,907
    Hi Peter,

    Thanks for the info. I will watch for updates to this issue. I have to say it was a bit curious to have ZoneAlarm detected as "changed' after installing SnS. For now, I will wait and see how the product matures.

    BTW, do you get that "ghostly" image on your screen from Prevx (the licensed version) when you restart. I got it when I was trying to trial it, and another user on a different thread encountered the same "issue?"

    Cya,
    Rich
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,048
    Hi Rich

    I never saw any change with Zone Alarm. Just the SnS would hang and freeze the computer. Gotta admit it was secure that way. :D

    Pete
     
  5. Vikorr

    Vikorr Registered Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Posts:
    662
    Hey Pete

    Never knew Safe-n-sec had an incompatibility with Zonealarm. That'd explain why my comp froze on reboot every time I tried to trial it.

    After reading some of the tests on it, I've decided to wait until it matures before I trial it again.
     
  6. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    17,048
    Hi Vikorr

    That was exactly the problem I had. Computer would freeze up during the log on process.

    Pete
     
Thread Status:
Not open for further replies.