Safe n Secure and ZoneAlarm

Discussion in 'other anti-trojan software' started by richrf, Apr 28, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. richrf

    richrf Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Posts:
    1,907
    Hi all,

    Anyone running Safe n Secure with ZoneAlarm?

    Everytime I install SnS, I get a message from ProcessGuard, following start-up, that a change has been detected in ZoneAlarm. This has happened three times. Anyone have a similar experience? Can anyone explain this? This event only occurs after I install SnS. It didn't happen, for example, when I installed RegDefend.

    Rich
     
  2. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    19,982
    Hi Rich

    WHen they updated to SnS 1.1 I never got it to work with Zone Alarm. They found some incompatibility and are working on it. I presume I will hear from them when they find it, but haven't as of yet. That's why I am running Prevx.

    Pete
     
  3. richrf

    richrf Registered Member

    Joined:
    Dec 11, 2003
    Posts:
    1,907
    Hi Peter,

    Thanks for the info. I will watch for updates to this issue. I have to say it was a bit curious to have ZoneAlarm detected as "changed' after installing SnS. For now, I will wait and see how the product matures.

    BTW, do you get that "ghostly" image on your screen from Prevx (the licensed version) when you restart. I got it when I was trying to trial it, and another user on a different thread encountered the same "issue?"

    Cya,
    Rich
     
  4. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    19,982
    Hi Rich

    I never saw any change with Zone Alarm. Just the SnS would hang and freeze the computer. Gotta admit it was secure that way. :D

    Pete
     
  5. Vikorr

    Vikorr Registered Member

    Joined:
    May 1, 2005
    Posts:
    662
    Hey Pete

    Never knew Safe-n-sec had an incompatibility with Zonealarm. That'd explain why my comp froze on reboot every time I tried to trial it.

    After reading some of the tests on it, I've decided to wait until it matures before I trial it again.
     
  6. Peter2150

    Peter2150 Global Moderator

    Joined:
    Sep 20, 2003
    Posts:
    19,982
    Hi Vikorr

    That was exactly the problem I had. Computer would freeze up during the log on process.

    Pete
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.