S/n keeps disappearing

Discussion in 'LnS English Forum' started by WilliamP, Jul 12, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    What is the problem .I have LooknStop on both computers. On this computer it has started popping up with the S/N blank . I put the number in and Validate but it seems to forget. What do I need to do?
     
  2. WSFuser

    WSFuser Registered Member

    Joined:
    Oct 7, 2004
    Posts:
    10,632
    the code will be different for each computer and thus the serial number too. do u have the right number?
     
  3. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    I am using the correct code. I don't understand why it goes away. Right now it is staying.
     
  4. StriderSkorpion

    StriderSkorpion Registered Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Posts:
    54
    What WSFuser is talking about is box labeled Code on the Register tab. The code it lists can't be changed and is unique to each computer. The serial number only works with the one code, hence why you can only validate the one.
     
  5. WilliamP

    WilliamP Registered Member

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Posts:
    2,201
    Location:
    Fayetteville, Ga
    On my post I should have said S/N instead of code. Since I bought L&S I have had to reinstall my S/N several times. It isn't a big concern ,just don't know why.
     
  6. ErikAlbert

    ErikAlbert Registered Member

    Joined:
    Jun 16, 2005
    Posts:
    9,455
    My serial number of LnS, disappeared also several times, although everything was legal and paid. :D
    I don't know how I fixed it, but the disappearance ended, when I copy/pasted my serial number again and REBOOTED immediately after that.

    I installed LnS later on again for another reason and I did the same thing with my serial number + reboot and it worked again.
    I don't have any technical or intelligent explanation for this, I only used my natural intuition to survive. :D
     
  7. Phant0m

    Phant0m Registered Member

    Joined:
    Jun 7, 2003
    Posts:
    3,684
    Location:
    Canada
    Assuming you aren’t restoring from backup, and your code still the same and you required to re-validate your license

    1.) Two or more FRESH / UNCONFIGURED instances of Look ‘n’ Stop
    2.) Booting time frame on Looknstop application load at startup (thus also would show entirely pre-set settings that makes you think Look ‘n’ Stop lost all custom changes)
    3.) Changing between user accounts and using different user privileges
     
Thread Status:
Not open for further replies.